Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Selecteer een pagina

Uw foto op witjes geschilderd

Friese witjes met uw foto

Witjes tegels zijn perfect om uw keuken een landelijk tintje te geven, ze zijn decoratief, zeker als ze beschilderd zijn. Wat denkt u van een prachtig hand geschilderd tableau boven uw fornuis?

Bestaande tableaus

Er zijn veel bestaande tableaus op witjes tegels geschilderd, die kunnen worden toegepast en uw keuken die landelijke uitstraling geven. Nog mooier wordt de keuken als die wordt verrijkt met een schildering van bijvoorbeeld een landschap waar u speciale herinneringen aan hebt. Misschien een mooie beschildering op witjes van uw lievelingshuisdier of wat denkt u van uw ouderlijk huis hand geschilderd op tegels?

Geen perfecte foto nodig

Een perfecte foto van uw onderwerp is niet nodig om tot een mooi resultaat te komen, dat blijkt wel uit het voorbeeld hieronder. Het tableau met het ouderlijk huis in deze keuken is ontstaan naar aanleiding van een tiental foto’s die de klant heeft aangeleverd met wat mondelinge toelichtingen, zoals de kleur van de kozijnen, het ronde raam in de nok en de bomen voor het huis.

Uw huis op witjes geschilderd

Extra toevoegingen

Moet de schildering uitgebreid worden met bijvoorbeeld uw huisdier in de tuin? Opa op het pad naast de boerderij? Geen probleem, stuurt u die foto ook door, de schilder zorgt ervoor dat deze in verhouding in het tableau wordt verwerkt.

huis en honden op witjes geschilderd

Veel voorbeelden

Er zijn heel wat klanten die het aandurfden om een speciaal tableau te laten maken, om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is kunt u hier kijken naar de beschilderingen die wij voor onze klanten mochten realiseren.

foto op tegels

Een unieke schildering op witjes

Het is begrijpelijk dat u vooraf graag iets wilt zien van het resultaat, maar dat is helaas niet mogelijk omdat bij deze eeuwenoude methode alles eerst gestookt moet worden om het eind product te zien.

De spons

De schilder maakt de foto op maat. De contouren van de foto worden met een 120 jaar oude machine (die lijkt op een oude Singer trapnaaimachine met een soort tandartsboor met een naald), ingeprikt. Dit blad papier met de geprikte gaatjes van de contouren van de foto noemen we een "spons". Deze wordt op vers geglazuurde tegel(s) gelegd en de gaatjes worden ingewreven met houtskool zodat er dunne stippellijnen op de tegel(s) zichtbaar zijn.

Foto op witjes geschilderd

Samen met de originele foto gaat de schilder het tableau schilderen, als het klaar is worden de tegels gestookt en is het plaatje duidelijk zichtbaar. U begrijpt hopelijk dat we daarom niets vooraf kunnen laten zien.

Raakt u geïnspireerd?

Geïnspireerd? Ziet u uw hand geschilderde herinnering op witjes al voor u? Geef uw fantasie de ruimte en stuur uw aanvraag op via mail. Of neem contact met ons op, wij denken in mogelijkheden en dagen u uit.

Tips

Hier kunt u alvast over nadenken als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen:
*Hoe groot moet het tableau worden? Hier vindt u meer informatie over de maatvoering
*Wilt u het tableau in één kleur zoals blauw, mangaan, zwart/grijstinten of meerkleurig?
*Zijn er onderdelen op de foto die u wilt weglaten?
*Zijn er mensen, dieren of voorwerpen die juist wel geschilderd moeten worden?

De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier,
u bent welkom in onze showroom!


Bel voor informatie:
Tel. Arianne: 06 46 119 996
Tel. Wil: 06 50 676 113

Contact