Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Selecteer een pagina

Verzending van Friese witjes

Komen de tegels heel aan?

Dagelijks worden er tegels verstuurd die heel bij de klant aankomen. De tegels worden stootvast verpakt in kleine dozen, tussen de tegels zit telkens een velletje schuim. Tot en met circa 10 tegels worden de witjes verpakt in een kleine doos,  grotere aantallen worden nog eens stootvast verpakt in een omdoos.

Kleine of grote aantallen, het is geen probleem

De kleine aantallen tot zo’n 15-20 tegels worden met PostNL verstuurd, grotere aantallen tot zo’n 200 stuks worden verstuurd met UPS. Grote partijen verpakken we op een pallet en worden door een transporteur op een werkdag bij u afgeleverd.

Verzekerde verzending

Uw bestelling wordt met veel zorg voor u klaar gemaakt, maar wij vragen wel uw aandacht voor het volgende. Controleert u alstublieft bij ontvangst of de dozen niet zijn beschadigd. Vooral de hoeken, als die zijn ingedeukt duidt dit erop dat de doos is gevallen. Geef aan de koerier door dat hij dit opneemt in zijn gegevens.

Kijk even of er tegels zijn beschadigd en als dat zo is verzoeken wij u binnen 24 uur foto’s te sturen van de verpakking en kapotte tegels. Wij sturen u dan zo snel mogelijk vervangende tegels.

Verzending is niet duur

Verzending van tegels is niet duur, bent u benieuwd naar de kosten? Kijkt u hier maar eens.

De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier,
u bent welkom in onze showroom!


Bel voor informatie:
Tel. Arianne: 06 46 119 996
Tel. Wil: 06 50 676 113

Contact