Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Selecteer een pagina

Uw foto op witjes geschilderd

Uw foto op witjes geschilderd

Friese witjes zijn perfect om uw keuken een landelijk tintje te geven, ze zijn decoratief, zeker als ze beschilderd zijn. Wat denkt u van een prachtig tableau boven uw fornuis?

Bestaande tableaus

Er zijn veel bestaande tableaus die kunnen worden toegepast en uw keuken die landelijke uitstraling geven. Nog mooier wordt de keuken als die wordt verrijkt met een schildering van bijvoorbeeld een landschap waar u speciale herinneringen aan hebt. Misschien een mooi tableau van uw lievelingshuisdier of wat denkt u van uw ouderlijk huis hand geschilderd op tegels?

Geen perfecte foto nodig

Een perfecte foto van uw onderwerp is niet nodig om tot een mooi resultaat te komen, dat blijkt wel uit het voorbeeld hieronder. Het tableau met het ouderlijk huis in deze keuken is ontstaan naar aanleiding van een tiental foto’s die de klant heeft aangeleverd met wat mondelinge toelichtingen, zoals de kleur van de kozijnen, het ronde raam in de nok en de bomen voor het huis.

Extra toevoegingen

Moet de schildering uitgebreid worden met bijvoorbeeld uw huisdier in de tuin? Opa op het pad naast de boerderij? Geen probleem, stuurt u die foto ook door, de schilder zorgt ervoor dat deze in verhouding in het tableau wordt verwerkt.

Veel voorbeelden

Er zijn heel wat klanten die het aandurfden om een speciaal tableau te laten maken, om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is kunt u hier kijken naar de beschilderingen die wij voor onze klanten mochten realiseren.

 

Deze koeien hebben hoorns gekregen, de achtergrond is weg gelaten zoals u ziet en de staart van de staande koe is 'schoon gemaakt'.

Raakt u geïnspireerd?

Geïnspireerd? Ziet u uw hand geschilderde herinnering op witjes al voor u? Geef uw fantasie de ruimte en stuur uw aanvraag op via mail. Of neem contact op met Rozendonk Friese witjes, wij denken in mogelijkheden en dagen u uit.

Tips

Hier kunt u alvast over nadenken als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen:
*Hoe groot moet het tableau worden? (een witje is 13x13cm)
*Wilt u het tableau in één kleur zoals blauw, mangaan, zwart/grijstinten of meerkleurig?
*Zijn er onderdelen op de foto die u wilt weglaten?
*Zijn er mensen, dieren of voorwerpen die juist wel geschilderd moeten worden?

De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier,
u bent welkom in onze showroom!


Bel voor informatie:
Tel. Arianne: 06 46 119 996
Tel. Wil: 06 50 676 113

Contact