Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Selecteer een pagina

Over ons

Het Friese witjes team van Rozendonk

Rozendonk is een familiebedrijf en wordt gerund door het ondernemersechtpaar Andrea & Wil Elderman en de oudste dochter Arianne Elderman ook werkzaam in het familiebedrijf als tegelspecialist.

Hoe het is begonnen

Het is allemaal begonnen in 1993 toen startte Andrea Elderman met de verkoop van antieke poppen en meubelen. Zo’n 7 jaar later kwam haar man Wil Elderman erbij, hij hield zich bezig met de verkoop van oude houten vloeren.

Zoektocht naar Friese witjes

In 2002 waren zij op zoek naar Friese witjes voor de keuken van de nieuwe winkel. Per toeval kwamen ze in aanraking met iemand die graag verlost werd van een grote partij Friese witjes. Het bleek tevens een mooie aanvulling op het assortiment.

Specialist in Friese witjes

Door de jaren heen is de verkoop van antiek wat naar de achtergrond verdwenen. De familie heeft zich steeds meer gespecialiseerd in de verkoop van Friese witjes.
Het antiek is nog ruimschoots aanwezig en wordt ook nog verkocht, waardoor de showroom een landelijke uitstraling heeft en samen met de Friese witjes een prachtige combinatie vormt.

Deskundig advies

U kunt erop vertrouwen dat u deskundig wordt voorgelicht en geadviseerd over alle dingen die u moet weten om dit Hollandse tegeltje toe te passen in uw interieur.

Kom eens kijken in de showroom

Als u op zoek bent naar de originele (in Nederland geproduceerde) Friese witjes en u wilt ze graag met eigen ogen zien, dan bent u uitgenodigd om de sfeervolle showroom in Beusichem te bezoeken. Er zijn heel veel beschilderde tegels en tableaus te bezichtigen.

Op afspraak bent u van harte welkom, want in het echt zien de Friese witjes er nog mooier uit.

Het tegelteam vader en dochter

Wil & Arianne Elderman

De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier,
u bent welkom in onze showroom!


Bel voor informatie:
Tel. Arianne: 06 46 119 996
Tel. Wil: 06 50 676 113

Contact