Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Selecteer een pagina

Mangaan kleurige ossekopjes met afdek

Mangaan kleurige ossekopjes met afdek
Mangaan kleurige ossekopjes met afdek Mangaan kleurige ossekopjes met afdek Mangaan kleurige ossekopjes met afdek Mangaan kleurige ossekopjes met afdek

Mangaan kleurige ossekopjes in de keuken

Mangaan kleurige ossekopjes met afdek uit de serie RF-ossekopjes, dat is weer eens een keer wat anders dan een blauw gekleurd ossekopje. Deze keuken heeft deurtjes van hout in combinatie met een donker antraciet-zwart blad. De mangaan kleurige ossekopjes op de wand zijn een prachtige aanvulling.

Hittebestendig

Friese witjes zijn tegen grote hitte bestand doordat ze tijdens het productieproces 2 maal worden verhit tot ongeveer 1000 graden Celsius. De tegels met en zonder beschilderingen zijn daarom zeer geschikt voor gebruik bij de haard, kachel of fornuis.

Kleine voeg

De Friese witjes worden gezet met een kleine voeg niet dikker dan 1 tot 2 mm.

Maten en ondergrond witjes

Onze witjes zijn circa 13x13cm inclusief voeg. Beschilderde tegels worden altijd op één van de kleuren uit de bestelde mix geschilderd zodat alles bij elkaar past. In het bovenstaande voorbeeld zijn de ossekopjes op een kleur uit de koude mix geschilderd.

Levertijd

De witjes zijn altijd direct uit voorraad leverbaar, de levertijd van beschilderde tegels en tableaus is circa 8 weken, de blauwe ossekopjes zijn wel uit voorraad leverbaar. Hier vindt u meer informatie: https://www.friesewitjes.nl/produkt/historische-ornamenten-nl/rf-ossekopjes/

  • Alles met de hand geschilderd
  • Lage verzendkosten
  • Verzekerde verzending
  • Ruim 40.000 witjes op voorraad
  • Snelle levertijden
  • Al 25 jaar
X
Mangaan kleurige ossekopjes met afdek
De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier,
u bent welkom in onze showroom!


Bel voor informatie:
Tel. Arianne: 06 46 119 996
Tel. Wil: 06 50 676 113

Contact