Herroepingsrecht

Herroepingsrecht:

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

Als u uw bestelling wilt terugsturen dan heeft u een retourformulier nodig. Die kunt u hier downloaden en printen, nadat u de benodigde velden heeft ingevuld voegt u het retour formulier bij de retourzending.

Download het retourformulier

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn gemaakt of aangepast. Daaronder verstaan we o.a. op maat gemaakte producten of beschilderd naar uw wensen en/of qua kleur en ontwerp voor u aangepast en als aan de tegels resten tegellijm zitten of beschadigd zijn.

Het tegoed staat binnen 5 dagen na verwerking van het retour op uw rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald onder aftrek van de retourkosten en eventuele beschadigde artikelen.

Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit.

 

De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier, u bent welkom in onze showroom!

Bel voor informatie +31 650 676 113

Contact