Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Selecteer een pagina

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

  • het geven van een retouropdracht via onze site, of via een van onze medewerkers.
  • Na het aanmelden van uw retour dient u de goederen voor verzending klaar te zetten, u krijgt van ons instructies voor de verzending.

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • de zending compleet is
  • in de originele staat  verkerende verpakking.
  • In verband met breekbare goederen dient u alle tegels op eenzelfde manier te verpakken zodat ze elkaar niet raken om transportschade zo goed mogelijk te vermijden en de dozen dienen strak vol ingepakt te zijn zodat de inhoud niet kan verschuiven.
  • Om deze redenen zullen wij na uw melding dezelfde transporteur in schakelen voor de retourzending die de pakketten bij u afhaalt, de kosten hiervoor zijn voor uw rekening.
  • Voor de eventuele kosten die wij moeten maken om het retour-artikel weer in de originele staat te brengen, mogen wij u aansprakelijk stellen.

Als u uw bestelling wilt terugsturen dan heeft u een retourformulier nodig. Die kunt u hier downloaden en printen, nadat u de benodigde velden heeft ingevuld voegt u het retour formulier bij de retourzending.

Download het retourformulier

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn gemaakt of aangepast. Daaronder verstaan we o.a. op maat gemaakte producten of beschilderd naar uw wensen en/of qua kleur en ontwerp voor u aangepast en als aan de tegels resten tegellijm zitten of beschadigd zijn.

Het tegoed staat binnen 5 dagen na verwerking van het retour op uw rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald onder aftrek van de retourkosten en eventuele beschadigde artikelen.

Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit.

De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier,
u bent welkom in onze showroom!


Bel voor informatie:
Tel. Arianne: 06 46 119 996
Tel. Wil: 06 50 676 113

Contact