In deze moeilijke tijd bent u welkom met een persoonlijke afspraak

De tableaus zijn in het echt mooier en daarom hebben wij besloten u de mogelijkheid te geven de witjes in het echt te bekijken.  Maak een afspraak en de showroom is exclusief voor u geopend.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u een afspraak maakt voor advies in onze winkel zal dat in aangepaste vorm plaatsvinden. Er is meer ruimte gecreëerd zodat we ons aan de voorschriften kunnen houden en de 1,5 meter afstand regel kan worden gehandhaafd. Vanzelfsprekend wordt er extra aandacht besteed aan de hygiëne gevoelige zaken zoals onder andere pinapparaat, deurklinken en andere zaken.

Witjes uit voorraad leverbaar

De witjes zijn uit voorraad leverbaar en kunt u direct meenemen. De levertijd van beschilderde tegels is circa 3-4 weken indien ze niet bij ons op voorraad zijn en worden gratis na geleverd.

In het kort:

-U maakt een persoonlijke afspraak via 06-46119996
-Tijden voor bezoek op afspraak: do, vrij, zondag tussen 13-17 uur, zaterdags tussen 10-17 uur
-Per afspraak zijn 2 personen welkom
-Wij volgen de richtlijnen van het RIVM
-Er wordt geen koffie geschonken en er kan helaas niet van de wc gebruik worden gemaakt

Op deze manier hopen wij u op gepaste wijze van dienst te kunnen zijn en de verspreiding van het virus tot een minimum te beperken.

Gratis verzending van proefpakketten

Als u liever thuis blijft, bieden wij u de mogelijkheid om een proefpakket te bestellen deze worden gratis verzonden. U kunt thuis de tegels beoordelen of ze in uw interieur passen.

De tableaus zijn in werkelijkheid veel mooier, u bent welkom in onze showroom!

Bel voor informatie +31 650 676 113

Contact